social media marketing

Τα Social Media είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας και από τα δυνατότερα εργαλεία του σύγχρονου marketing. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το Social Media Marketing.
Social Media Marketing

Brand Loyalty

Με τα Social media βρίσκεστε 24/7 συνδεδεμένοι με το πελάτη σας και του προσφέρεται τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, τεχνική υποστήριξη, υλικό και νέα της επιχείρησης σας ακόμα και την δυνατότητα αγοράς των προϊόντων-υπηρεσιών σας. Με αυτή τη συνεχή αλληλεπίδραση χτίζετε την «αφοσίωση στη μάρκα» (Brand Loyalty).

Ads

Το πιο δυνατό εργαλείο διαφήμισης είναι το Google Ads, όμως με τη συνεχή αύξηση του ποσοστού χρήσης κοινωνικών δικτύων σε όλο το κόσμο, άλλο ένα επίσης δυνατό εργαλείο είναι το Social Media Ads. Το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία όπως το Facebook ads, Ιnstagram ads, LinkedIn ads κ.α., μας βοηθάνε να διαφημιστούμε σε μεγαλύτερο εύρος χρηστών και να έχουμε πλήρη παραμετροποίηση της καμπάνιας μας.

Followers

Η απόκτηση πολλών followers είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί στρατηγικές προώθησης του brand σας και σίγουρα υπομονή και χρόνο. Με τις σωστές κινήσεις θα αποκτήσετε πολλούς followers που εκείνοι με την σειρά τους θα αλληλεπιδράσουν μαζί σας και θα μοιραστούν το περιεχόμενο σας ή θα σας προσφέρουν κι άλλους followers.

SOCIAL MEDIA MARKETING
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Στρατηγική Social Media

Διαχείριση Social Media

Δημιουργία περιεχομένου

Χορηγούμενες διαφημίσεις

Καταμέτρηση αποτελεσμάτων

Συνεργασία με Influencers / Bloggers

Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Άμεση επικοινωνία ανάμεσα σε επιχειρήσεις και κοινό.

customers

the process

Ραντεβού​

0%

Προσφορά​

0%

Σχεδιασμός

0%

Υλοποίηση

0%

Παράδοση

0%

Ραντεβού​

0%

Προσφορά​

0%

Σχεδιασμός

0%

Υλοποίηση

0%

Παράδοση

0%

Τα social media μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι από τα δυνατότερα εργαλεία του internet. Τα βλέπουμε να έχουν μια ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και όχι αδίκως. Όλοι μας περνάμε αρκετό χρόνο σε αυτά κάθε μέρα και σίγουρα όπου και αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε κάποιον να κοιτάζει το προφίλ του στα social media, για να ενημερωθεί για κάτι, για να επικοινωνήσει με κάποιον φίλο του, να μοιραστεί μια σκέψη του ή ακόμα και για να πραγματοποιήσει αγορές. Πάνω από 25% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λογαριασμό στο Facebook ή στο Instagram και πάνω από 50% του πληθυσμού της Ελλάδας έχει τουλάχιστον ένα προφίλ σε κάποιο social media. Κάποιοι από αυτούς τους χρήστες μπορεί να είναι οι αυριανοί σας πελάτες, εσείς θα συνεχίσετε να βασίζεστε στους κλασικούς τρόπους προώθησης του brand ή του προϊόντος σας ;

Το Social Media Marketing είναι μια νέα τακτική Marketing που την γνωρίσαμε μέσα από την ραγδαία εξέλιξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κύρια μέσα που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική αγορά είναι το Facebook και το Instagram. Πρόκειται για μια στρατηγική Marketing, η οποία βασίζεται στη δημιουργία και προώθηση περιεχομένου βοηθώντας την επιχείρηση να πετύχει το στόχο της καμπάνιας της, ο στόχος αυτός μπορεί να είναι η να αυξήσει την επισκεψιμότητα της ή να ανανεώσει τη σχέση της με τους πελάτες της ή να προωθήσει και να πουλήσει τα προϊόντα-υπηρεσίες της. Το σημαντικότερο στοιχείο σε μια στρατηγική είναι ότι πρέπει το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί να ταιριάζει με το χαρακτήρα του κοινωνικού μέσου όπου θα αναρτηθεί.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Στην οικογένεια του Social Media Marketing εντάσσεται ένα νέο κανάλι, το Influencer Marketing. Αποτελείται από άτομα με μεγάλη αναγνωρισιμότητα τα οποία επιλέγονται από επιχειρήσεις για την προώθηση των προϊόντων-υπηρεσιών τους.

Τα βήματα που ακολουθούμε στη Risecube για μια επιτυχημένη στρατηγική στα Social Media είναι:

  • Όπως σε κάθε στρατηγική έτσι και στα Social Media το 1ο βήμα είναι o καθορισμός του στόχου.
  • Επόμενο βήμα είναι η έρευνα και η ανάλυση του κοινού σας. Πρέπει να στοχεύσουμε στο κοινό που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενο που θα δημιουργήσουμε.
  • Έρευνα του ανταγωνισμού σας στο αντίστοιχο μέσο που θα πραγματοποιήσουμε την στρατηγική μας.
  • Δημιουργία και προώθηση περιεχομένου. Βασιζόμενοι στο χαρακτήρα του μέσου που θα επιλέξετε αλλά και στο χαρακτήρα της επιχείρησης σας.
  • Αλληλεπίδραση και επικοινωνία με το κοινό. Επικοινωνία μαζί του μέσω σχόλιων ή μηνυμάτων σε περίπτωση που θέλουν να ενημερωθούν για κάτι σχετικά με το περιεχόμενο που αναρτήσαμε.
  • Εκμάθηση της συμπεριφοράς του κοινού, ώστε να μάθουμε ποιο είναι το χρονικό διάστημα που αλληλοεπιδρούν, με σκοπό στην επόμενη σας ανάρτηση να είστε πιο αποτελεσματικοί ως προς το πότε να τη κάνετε με σκοπό να τη δουν όσοι περισσότεροι γίνεται.

Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων μέσα από εργαλεία marketing. Μετρούμε και αναλύουμε τα δεδομένα και τα αποτελέσματα μιας στρατηγικής δίνοντάς σας αναφορές με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της στρατηγικής για καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερη επίτευξη των στόχων σας.

Social Media Marketing
Risecube Projects,  tsoukala dental

TAHIPACK ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

GOOGLE ADS / SEO On Page / SPEED OPTIMAZATION

Social Media Marketing

play sports

κατασκευη ιστοσελιδας

Risecube Projects, myplaysports

despina moiraraki

referral ads

Social Media Marketing

Metropolitan DMC

κατασκευη ιστοσελιδας

Risecube Projects,  dimarakis garden

TSIAVOS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Social Media Marketing

kyklos adv

κατασκευη ιστοσελιδας

Μιλήστε μας για το project σας, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!