Google ads

Τα Google Ads είναι ένας εξαιρετικός και πολύπλοκος μηχανισμός που στα κατάλληλα χέρια μπορεί να γίνει το εργαλείο που θα εκτοξεύσει μία επιχείρηση και θα την κάνει να εξελιχθεί και να πετύχει στην αγορά που απευθύνεται. Google Ads η επιλογή κάθε πετιχυμένης επιχείρησης για άμεσα αποτελέσματα.

Traffic

Ο συνδυασμός διαφημιστικών καμπανιών στο Google Ads με την εφαρμογή τακτικών SEO είναι δυνατότερη ενέργεια που μπορείτε να κάνετε για να προωθήσετε το website ή το e-shop σας και να το εντάξετε στις πρώτες θέσεις των οργανικών και πληρωμένων αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αυτό είναι σίγουρο, ότι θα αυξήσει την επισκεψιμότητα σας και αν έχετε αυτό που ζητάει να βρει ο χρήστης τότε σίγουρα θα αυξήστε και τα κέρδη σας.

Keywords

Σε μια καμπάνια Google Ads το σημαντικότερο στοιχείο είναι η χρησιμοποίηση αποτελεσματικών keywords. Για την επιλογή των keywords θα πρέπει να γίνει μια έρευνα και ανάλυση των λέξεων κλειδιών που αντιπροσωπεύουν την καμπάνια σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και με το κόστος που θα έχει το κάθε keywords.

PPC ή Pay Per Click

Στο Google Ads οι καμπάνιες που σχεδιάζονται είναι PPC (Pay Per Click), αυτού του είδους οι καμπάνιες σας δίνουν την δυνατότητα να πληρώνεται κάθε φορά που κάποιος χρήστης “πατάει” την διαφήμιση σας. Αυτό σημαίνει πως, όποιος την δει και δεν την πατήσει δεν θα σας χρεώσει.

Ραντεβού​

Προσφορά​

Υλοποίηση

Παράδοση

Η διαφήμιση μέσα από τα ψηφιακά κανάλια και ειδικά της Google είναι η καλύτερη επιλογή για να προωθήσετε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας και να  επιτύχετε τους στόχους σας. Το να δημιουργήσει κάποιος μια διαφημιστική καμπάνια στη Google ακούγεται εύκολο, αλλά αν δεν έχει σωστή στρατηγική τότε σίγουρα θα αποτύχει.

Όλα ξεκινούν από την εύρεση εύστοχων keywords, λέξεις κλειδιά δηλαδή, που θα χρησιμοποιηθούν για προβάλουμε την διαφήμιση μας στο χρήστη που θα πληκτρολογήσει στην αναζήτηση αυτές τις λέξεις κλειδιά. Οπότε τα βήματα που ακολουθούμε είναι να ο προσδιορισμός του τι θέλουμε να πετύχουμε, για παράδειγμα αύξηση επισκέψεων ή αύξηση πωλήσεων, έπειτα η επιλογή των keywords που εκφράζουν την καμπάνια μας, να κάνουμε μια έρευνα ανταγωνισμού και να δούμε κατά πόσο το κόστος ανά κλικ για το κάθε keyword που θέλουμε, αξίζει ή δεν θα μας αποφέρει κέρδος.

Επόμενο σημαντικό βήμα είναι η διαμόρφωση του κοινού στο οποίο θα προβληθεί η διαφήμιση μας. Υπάρχουν αμέτρητες ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να εμφανίσουμε την επιχείρηση μας στους χρήστες τη στιγμή που την αναζητούν. Παρακολουθούμε διαρκώς την καμπάνια σας για, έτσι ώστε μας από κατάλληλους ελέγχους να διαπιστώσουμε αν συνεχίζει να είναι κερδοφόρα, διότι στόχος μας είναι να έχετε υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI) προσελκύοντας όσο τον δυνατόν περισσότερους επισκέπτες με το μικρότερο χρηματικό κόστος για σας.

Σας ενημερώνουμε  αρκετά συχνά για την εξέλιξη της καμπάνια σας, σας προτείνουμε αλλαγές  σχετικά με νέες τάσεις στα keywords που χρησιμοποιούμε, για αλλαγές που θα κάνουμε στην καμπάνια σας αν σταματήσει να είναι κερδοφόρα και σας παρέχουμε εβδομαδιαία ή μηναία reports με τα ακριβή στοιχεία παρακολούθησης.

Άμεσα αποτελέσματα

Αύξηση επισκεψιμότητας

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Αύξηση πωλήσεων

Ευέλικτη διαχείριση της καμπάνιας

Ενίσχυση του Brand σας

Έλεγχος του κόστους ανά κλικ (ή Έλεγχος του προϋπολογισμού)

Προσέλκυση νέων πελατών

Ελεγχόμενη προβολή των διαφημίσεων (ή Στοχευμένη προβολή των διαφημίσεων)

Πρόσβαση σε νέες αγορές

Projects 

Image hover effect image

Metropolitan DMC

κατασκευη ιστοσελιδας

Image hover effect image

Happy Addons

Best Elementor Addons

Image hover effect image

play sports

κατασκευη ιστοσελιδας

Image hover effect image

Happy Addons

Best Elementor Addons

Image hover effect image

kyklos adv

κατασκευη ιστοσελιδας

Image hover effect image

Happy Addons

Best Elementor Addons

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει :

Eπικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους Όρους χρήσης , τα Προσωπικά δεδομένα και Cookies της RISECUBE.